Lélekzetház

LÉLEKZET FÉNYZUHANY

ÖNÁLLÓAN VÉGEZHETŐ,

INGYENES ENERGETIKAI TISZTÍTÓ GYAKORLAT


Fizikai testünket a  mindennapi szennyeződésektől minden nap zuhanyozás, fürdés formájában megtisztítjuk egy vagy több alkalommal. A fizikai testedet a fizikai szennyeződésektől, a fizikai testet körülvevő energia- vagy finomtesteket  a lelki, szellemi szennyeződésektől szükséges megtisztítani rendszeresen. Képzeld el, milyen lennél, ha nem zuhanyoznál napokig, hetekig, hónapokig. A legegyszerűbb a kettőt egybekötni. Ehhez az energetikai tisztításhoz ajánlom szeretettel a LÉLEKZET FÉNYZUHANY módszert:

Esti zuhanyozás közben kérd őrangyalodat, hogy segítsen megtisztítani minden negatív energiától úgy, ahogy az a számodra a lehető legjobb. (Az IET-t végzettek kapcsolódhattok IET Angyali szívkapcsolat technikával őrangyalotokhoz és így kérhetitek.)

Képzeld el, ahogy őrangyalod fehér energiafelhőt készít a fejed fölé, amiből elkezd csepegni a tisztító energia. Az energia olyan, mint a víz. Érezd, ahogy egyre nagyobb cseppek hullanak, majd elkezd esni rád a FÉNY. A hófehér fényzuhany átmossa az energiameződet. Ahogy a fizikai testedre a víz, úgy hullik energiameződbe a tisztító energia. Csukott szemmel érezd milyen jólesik ez a tisztító Fényzuhany. Ha valaki ma megbántott, vagy valami fájdalom ért, az energetikailag úgy néz ki, mint egy koszos folt a testedet körülvevő energiameződben. Képzeld el, ahogy a hófehér Fényzuhany lemossa ezt a foltot vagy foltokat és a negatív energia lefolyik a lefolyón. Kérd a Földanyát fogadja ezt az energiát és alakítsa újra fénnyé.

Köszönd meg Őrangyalod segítségét.

Szeretettel:

Rózsás Andrea

 

RÓZSÁS ANDREA

Felemelkedés tanító, Spirituális Önismereti Tréner, képzett Hangterápia Mester, Integrált Energia Terápia ® Mester – Oktató Tréner, a LÉLEKZET tanfolyamok, a SZErvezett SZEretetküldés (SZESZE) meditáció és a LÉLEKZET 88-as Szertartás megalkotója és vezetője, a Lélekzet Ház működtetője, A Felemelkedés rózsái könyv szerzője. 

A spirituális önismeret tanításán keresztül, a belső érzékelés fejlesztésével, a tudatosság növelésével a Felemelkedésért dolgozik. Tanfolyamain, előadásain, csoportjaiban, könyvében nem csupán információkat ad át, hanem a Felemelkedéshez eszközöket kínál, melyekkel segít megváltoztatni az életed.

Andrea két gyermek édesanyja és boldog házasságban él. 

Bemutatkozás: http://energiaterapiaoktatas.hu/index.php?oldal=bemutatkozas

Az oldal tetejére!