Lélekzetház

IET Háziállatoknak

- IET energiamunka háziállatokkal -

 

 

Részletes információ az Integrált Energia Terápia (Integrated Energy Therapy ®) / IET rendszeréről itt: www.energiaterapiaoktatas.hu

Az IET Háziállatoknak tanfolyamot Stevan J. Thayer az amerikai The Center of Being alapítója, az IET  kifejlesztője, Felszentelt Vallásközi Miniszter, IET Mester-Oktató Tréner, az Interjú egy Angyallal könyv szerzője, Ariel Angyal csatornája dolgozta ki. Az IET egy újgenerációs energiaterápiarendszer, amely a kezdetekben kizárólag emberekkel dolgozott. 

Ma már ugyanazokat a hatékony IET technikákat alkalmazhatjuk állatokkal is. E képzés a leggyakoribb háziállatokra helyezi a hangsúlyt, a macskákra, kutyákra és lovakra, de ezek a technikák más állatokra is alkalmazhatók.
 
 Az IET Háziállatoknak tanfolyamon való részvétel feltétele az  IET Alap tanfolyam elvégzése, ahol az alapfokú IET beavatás képessé teszi a tanítványt arra, hogy az integrált energia csatornájaként dolgozzon.   
Az IET Háziállatoknak képzés egy hatékony energiaterápia képzés, melynek elvégzését az amerikai The Center of  Being hivatalos oklevelével igazolja.
 
A tanfolyam során megtanulod, hogy használd az Angyali Szívkapcsolat technikát, hogy segíthesd a macskák, kutyák, és a lovak öngyógyító képességét.
Megtanulod ezeknek az állatoknak a 9 IET  sejtmemória területét és a 9 IET integrációs pontját, hogy megtisztíthasd és megerősíthesd azokat.
 
Szélesítsd ki az alapfokú IET ismereteidet, hogy képes legyél macskákkal, kutyákkal és lovakkal energiaterapeutaként együtt dolgozni! Ismerkedj meg ezzel a csodálatos lehetőséggel, hogy segíthesd saját házikedvenced tisztítását és megerősítését.

MAGYARORSZÁGON ELŐSZÖR 2015 februárjában tanítottam ezt a tanfolyamot. Eddig mindössze egy csoport IET energiaterapeuta végzett, akiket a The Center of Being oklevéllel minősített.

Ha szívügyed az állatok energetikai gyógyítása, szeretettel várlak!

Időpont

Helyszín: Lélekzet Ház Győr, József A. u. 99.

Ár: 20 000Ft, amely magában foglalja a The Center of Being által kiállított oklevelet, tankönyvet(angol), jegyzetfüzetet, tollat, a helyszínen elfogyasztott kávét, teát, vizet, aprósüteményt.

Regisztráció: A tanfolyamokra csak e-mailben történő jelentkezéssel lehet résztvenni, mellyel magadra kötelező érvényűnek fogadod el az alábbi lemondással kapcsolatos feltételeket.

Lemondás: Ha a tanfolyamon résztvevő a tanfolyamra  való jelentkezését lemondja, a tanfolyam megkezdése előtti 2–0 napon belül, akkor a teljes tanfolyami díjat köteles megfizetni 8 napon belül készpénzben a helyszínen vagy banki átutalással. A tanfolyamra jelentkező a lemondás tényét írásban, e-mailben köteles jelezni. Ha a résztvevő önhibáján kívül maradt távol és ezt  írásban megindokolja, akkor jogosult egy azonos típusú, más időpontban megtartott képzésen részt venni.

A jelentkezést visszaigazoljuk, kizárólag így érvényes a regisztráció! Ha nem kapsz visszaigazolást e-mailben 3 napon belül, kérlek keress telefonon vagy sms-ben.

Információ, regisztráció: 06-70/7705588; andrea@lelekzethaz.hu

Szeretettel várlak!

RÉSZLETES INFORMÁCIÓ AZ INTEGRÁLT ENERGIA TERÁPIA (Integrated Energy Therapy ®) / IET RENDSZERÉRŐL ITT OLVASHATÓ: www.energiaterapiaoktatas.hu  
További információ (angol nyelven) az IET hivatalos honlapján itt található: www.LearnIET.com

Az oldal tetejére!