Lélekzetház

IET  ® LÉPÉSEK AZ ÁTALAKULÁSHOZ WORKSHOP

Transzformáció 7 lépésben
Rózsás Andrea IET Mester-Oktató Tréner vezetésével
 
Minden, amire szükséged van, benned van.


Ez a kétnapos workshop (műhely) lehetőséget biztosít számodra, hogy megtisztított, megerősített alapokon biztonságosan kiterjeszd tudatosságod.

RÉSZLETES INFORMÁCIÓ AZ INTEGRÁLT ENERGIA TERÁPIA  (Integrated Energy Therapy®) / IET ® RENDSZERÉRŐL ITT OLVASHATÓ: www.energiaterapiaoktatas.hu  

Stevan Thayer, Lélekzet Ház

 Stevan J. Thayer  az amerikai The Center of Being, A Létezés Központja létrehozója(1989) és vezetője, az Interjú egy Angyallal c. könyv szerzője, felszentelt Vallásközi Miniszter, IET Mester-Oktató Tréner, Ariel Angyal csatornája, Fehér Fény reiki mesterként kezdett el dolgozni olyan energiablokkok feloldásán, amikkel addig aktív energia terapeutaként nem boldogult. Intuíciója iránymutatásával fejlesztette ki az IET-t, ami az angyalokkal való gyógyítás új dimenziója. Az IET egy olyan energiaterápia rendszer, ami a 12 szálú spirituális DNSsel dolgozik és segít biztonságosan, fájdalommentesen elengedni a múlt korlátozó energiamintáit, egyensúlyt teremt a jelenedben, hogy megéld az álmaidat a jövőben.
 
Az IET Lépések az Átalakuláshoz program csodálatosan kiegészíti az IET tanfolyamokat (alapfoktól a mester-oktató szintig) , viszont nem igényel előzetes IET ismereteket. Az Angyali IET Energiasugarat az IET Mester-Oktató horgonyozza le a csoportnak. A program során elsajátítod hogyan kapcsolódj az angyali energiákhoz saját energetikai Angyali Szívkapcsolatoddal. Megtanulod az ősi, szakrális geometria használatát Ariel Angyaltól csatornázott különleges technikákkal kombinálva, hogy begyógyítsd a múlt sérüléseit és átalakítsd az életed. Minden lépéshez megtanulsz egy mudrát (kéztartást), ami lehetővé teszi számodra, hogy azonnal újraaktiváld a lépéseket bármikor.


Az IET 7 hatékony lépése az átalakuláshoz:


                  7. lépés: Függőségi Kötelékek Elvágása
               6. lépés: Utazás egy Jövőbeni Életbe
            5. lépés: A Szív Megerősítése
         4. lépés: Az Igaz Megbocsátás Elérése
      3. lépés: Karmatisztítás
   2. lépés: A 12-szálú DNS aktiválása
1. lépés: Angyali Szívkapcsolat
 
Az IET Lépések az Átalakuláshoz mottója az "Öröm nélkül nincs kincs" épp a "Fájdalom nélkül nincs nyereség" ellenkezője. 
 
A workshop célja, hogy meggyógyítsd a traumákat, anélkül, hogy újraélnéd azokat. 
 
Készülj egy örömteli energetikai kiterjeszkedésre és személyes átalakulásra!


A tanfolyamot a következő formákban oktatom:

2 NAPOS WORKSHOP vagy HAVI 1 LÉPÉSBEN 7X

Szeretettel várlak! 

 

2 NAPOS WORKSHOP 


 Időpont: 2019. október 4-5. 10.00-18.00. Érkezés: 9.30-tól: regisztráció, díjfizetés (készpénzben). 
Helyszín: VanEgyHely 1085 Budapest Rökk Sz. u. 11./11-es kapukód

Részvételi díj (2 nap): 40 000Ft, amely magába foglalja az amerikai The Center of Being által kiállított oklevelet, tankönyvet, jegyzetfüzetet, tollat, teát, kávét, ásványvizet, süteményt és két csodálatos nap eltöltését egy csodálatos csoportban!

 

HAVI 1 LÉPÉSBEN 7X

Délelőtti és esti csoportban

Havonta egyszer  találkozunk, összesen 7 alkalommal

A tanfolyamra ismétlők bármelyik lépésnél csatlakozhatnak. Regisztráció szükséges! Az aktuális időpontokat lásd a Főoldalon!

Helyszín: LÉLEKZET HÁZ Győr, József A. u. 99.

 

 Részvételi díj:  7000Ft/hó

Fizetni havonta/alkalmanként készpénzben a tanfolyam megkezdése előtt, a helyszínen kell. A díj magába foglalja az amerikai The Center of Being által kiállított oklevelet, tankönyvet, jegyzetfüzetet, tollat, teát, kávét, ásványvizet,

Regisztráció: A tanfolyamokra csak e-mailben történő jelentkezéssel lehet résztvenni, mellyel magadra kötelező érvényűnek fogadod el az alábbi lemondással kapcsolatos feltételeket.

Lemondás: Ha a tanfolyamon résztvevő a tanfolyamra  való jelentkezését lemondja, a tanfolyam megkezdése előtti 2–0 napon belül, akkor a teljes tanfolyami díjat köteles megfizetni 8 napon belül készpénzben a helyszínen vagy banki átutalással. A tanfolyamra jelentkező a lemondás tényét írásban, e-mailben köteles jelezni. Ha a résztvevő önhibáján kívül maradt távol és ezt  írásban megindokolja, akkor jogosult egy azonos típusú, más időpontban megtartott képzésen részt venni.

A jelentkezést visszaigazoljuk, kizárólag így érvényes a regisztráció! Ha nem kapsz visszaigazolást e-mailben 3 napon belül, kérlek keress telefonon vagy sms-ben.

Információ, regisztráció: 06-70/7705588; andrea@lelekzethaz.hu

Szeretettel várlak!

Az oldal tetejére!